Nieuwe baan of nieuw adres? Geef het door!

Gepubliceerd op 24 november 2022 om 11:03

Als je van baan of sector verandert, is het belangrijk dat je je dat aan KNGF doorgeeft. KNGF beheert namelijk op dit moment onze ledenadministratie.

Als Fysiovakbond FDV willen we onze leden graag zo goed mogelijk bereiken. Als er straks een cao-akkoord is, willen we zeker weten dat we de juiste gegevens hebben. Als lid mag je namelijk je stem uitbrengen over dit akkoord. Het zou zonde zijn als je niet kunt stemmen, omdat je oude gegevens nog in het systeem staan.

Bij de ledenraadpleging kunnen alle leden van Fysiovakbond FDV aangeven of ze zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken voor de nieuwe cao. Zorg er dus voor dat je actuele gegevens bekend zijn.

Geef wijzigingen door

Jouw beroepsvereniging verzorgt en verwerkt wijzigingen in onze ledenadministratie. Geef eventuele wijzigingen dus altijd aan de KNGF door.