Home » Ledenraadpleging visiedocument: al vele honderden stemmen binnen

Ledenraadpleging visiedocument: al vele honderden stemmen binnen

Tussen 26 juni en 17 juli kunnen alle bij Fysiovakbond FDV aangesloten leden aangeven of zij het eens zijn met de koers voor een Cao Eerste Lijn Fysiotherapie. De besturen van Fysiovakbond FDV en werkgeversvereniging WVF hebben die koers vastgelegd in ‘Bouwen aan een nieuwe cao voor de fysiotherapie’.

Daarin staan de onderwerpen waarover volgens beide cao-partijen concrete inhoudelijke cao-afspraken moeten komen. Ook de werkgeversvereniging WVF raadpleegt haar achterban. In de loop van juli verwachten we dat de uitslagen bekend zijn en weten we of we de cao-onderhandelingen kunnen starten.

Breng ook je stem uit

Als lid heb je invloed op een eventuele nieuwe cao. Daarom vinden we het belangrijk dat je jouw stem uitbrengt. Stemmen kan alleen als je lid bent van KNGF en werkt bij een vrijgevestigde praktijk. In dat geval ben je automatisch aangesloten bij Fysiovakbond FDV.

Je hebt een persoonlijk bericht in je mailbox ontvangen met een unieke stemlink. Als je deze niet hebt ontvangen, is het aan te raden om eerst je spambox te checken. Van verschillende leden kregen we te horen dat hun bericht hierin terecht is gekomen. Mocht je daar het bericht niet in terugvinden, neem dan contact op via fdv@fysiovakbond.nl.

De  veelgestelde vragen vind je in onze Q&A Cao Eerste lijn Fysiotherapie.