Rick Even en Marije Bosboom door ALV gekozen als nieuwe bestuursleden!

Gepubliceerd op 16 december 2020 om 12:11

Tijdens de ALV van 14 december hebben de leden ingestemd met Rick Even en Marije Bosboom als nieuwe bestuursleden voor Fysiovakbond FDV. Met een enorme bevlogenheid zijn ze aan hun nieuwe taak als bestuurder begonnen. Die betrokkenheid komt erg goed van pas, want er is nog veel werk te verzetten.

Voorzitter Bob van Ravensberg: “Ik ben blij dat deze twee kanjers het bestuur versterken. Het team is nu weer compleet. Samen werken we voor jou en alle fysio’s in de eerste lijn aan een goede cao met eerlijke arbeidsvoorwaarden voor alle fysiotherapeuten. Samen versterken we de solidariteit binnen fysiotherapieland.”


Reactie Rick Even

Beste FDV-leden,

Hartelijk dank voor jullie getoonde vertrouwen op de ALV van 10-12 jl. Sinds maart 2020 zet ik me in (voor jullie) om tot een goede set aan arbeidsvoorwaarden te komen. Dankzij jullie vertrouwen zal ik (namens jullie) meedoen in de aankomende onderhandelingen met de werkgevers. Mijn doel is het ontwikkelen van een cao met arbeidsvoorwaarden die gelijk zijn aan de (para)medische beroepen die “al” werken met een cao.

Het verschil tussen de eerste en tweedelijns arbeidsvoorwaarden is voor mij onacceptabel. We hebben eenzelfde opleiding, we doen dezelfde werkzaamheden (al dan niet complexer), en we hebben meer specialismen. Maar onze arbeidsvoorwaarden zijn minder, mijns inziens is dit niet uit te leggen. Er zijn nog een veel hobbels te nemen, maar elke dag komen we een stapje dichterbij. Natuurlijk in mijn achterhoofd een gezond en eerlijk verdienmodel voor werkgever en werknemer. Ik sta open voor alle feedback, neem contact via onze website.

Nogmaals dank voor het vertrouwen,

Rick Even


Reactie Marije Bosboom

De afgelopen maanden ben ik natuurlijk al bezig geweest voor Fysiovakbond FDV. Het is fijn dat onze leden me nu officieel hebben gekozen. Dit geeft voor mij (en voor ons als bestuur) aan dat we op de goede weg zijn. Ik zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle belangrijke ontwikkelingen over de cao. Want we maken geen cao voor onszelf, maar voor jou als FDV-lid en voor alle fysiotherapeuten in de eerstelijn. Daarom is jouw input ook belangrijk. Als je iets kwijt wilt of wilt reageren op een van onze berichten, laat het dan weten!

Dat kan via fdv@fysiovakbond.nl.

Ik hoor graag van je.

Vriendelijke groet,

Marije Bosboom


«   »