Home » Cao-onderhandelingen Cao Eerste Lijn Fysiotherapie opgestart

Cao-onderhandelingen Cao Eerste Lijn Fysiotherapie opgestart

Op 21 januari hadden de onderhandelingsdelegaties van cao-partijen werkgeversvereniging WVF en Fysiovakbond FDV met elkaar het eerste gesprek over de inhoud van de Cao Eerste Lijn Fysiotherapie. Dat betekent dat de onderhandelingen zijn begonnen.

Vanaf het najaar is al intensief met elkaar gesproken over tal van onderwerpen die in de nieuwe cao uitgewerkt moeten worden. De nieuwe cao moet zorgen voor duidelijke, heldere afspraken. Dat biedt rust en duidelijkheid voor zowel fysiowerkgevers als fysiowerknemers.

We zetten nog even de speerpunten op een rij:

• Financiële afspraken over o.a. loonontwikkeling, pensioen en loondoorbetaling tijdens vakantie en ziekte.
  • Vergoeding van scholing en ontwikkeling.
  • Een functieomschrijving die recht aan jouw takenpakket en verantwoordelijkheden.

De komende tijd is er veel werk aan de winkel. Als Fysiovakbond FDV stellen we ons deskundig en constructief op om een goed arbeidsvoorwaardenpakket tot stand te brengen. Beide cao-partijen worden bij de voorbereidingen bijgestaan door adviseurs en arbeidsjuristen.

We zien uit naar de vorderingen en houden je graag op de hoogte van het vervolg.