8 september Wereld Fysiotherapie dag!

Gepubliceerd op 26 augustus 2021 om 21:23

8 september is het de Internationale dag van de Fysiotherapeut. Wereldwijd worden fysiotherapeuten in het zonnetje gezet. Als fysiotherapeut krijg je natuurlijk elke dag dankbaarheid van de mensen waar je mee werkt. Maar op deze dag word jij als fysiotherapeut extra gewaardeerd.

Laat je vrienden, familie, collega's en de wereld zien waarom jij zo trots bent op je vak! Vertel over je fantastische collega's, die altijd voor je klaar staan als je een vraag hebt. Over de cliënt na een langdurig behandeltraject weer huppelend de deur uitgaat. Over de eerste stapjes na een operatie.

Een leuke spreuk of uitspraak trekt ook de aandacht. Zoals deze:
Each physiotherapist has the brain of a scientist, the heart of a humanist and the hands of an artist.

Fysiotherapeuten doen fantastisch werk. Wij vinden dat als fysiotherapeuten misschien vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. We zetten ons elke dat met hart en ziel in om anderen een stapje vooruit te helpen. Deze dag is van alle dagen ihet moment om dat aan de wereld te laten zien!

Plaats je bericht op je eigen pagina met #trotsefysio. Je mag je bericht natuurlijk ook plaatsen op onze pagina op Facebook of LinkedIn.


«   »