Home » Fysiovakbond-FDV op de Dag van de Fysiotherapeut

Fysiovakbond-FDV op de Dag van de Fysiotherapeut

Gepubliceerd op 24 mei 2022 om 11:27

Afgelopen zaterdag bezochten honderden collega's de Dag van de Fysiotherapeut. Bob van Ravensberg en Rick Even waren namens Fysiovakbond-FDV aanwezig om met jullie het gesprek aan te gaan. Meer dan 150 collega's kwamen bij ons langs, zowel werknemers als werkgevers. We spraken jullie o.a. over de noodzaak van een cao en het belang van goede arbeidsvoorwaarden. We inventariseerden onder werkgevers en werknemers wat ze een redelijk salaris zouden vinden voor fysioherapeuten in de eerstelijn. 85% van de collega’s gaven aan dat ze €30 of meer een redelijk uurloon vinden. Dit salaris is vergelijkbaar met dat van collega’s in de tweede en derde lijn.

Met jullie input gaan we weer aan de slag. Er staat een nieuw gesprek met de Werkgeversvereniging WVF gepland. Hopelijk geeft dit ons de ingang om de onderhandelingen opnieuw te hervatten.