Fysiovakbond FDV zoekt enthousiaste fysio-werknemers met belangstelling voor communicatie

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 14:19

Vindt je leuk om samen met collega’s onze communicatie met fysiowerknemers verder op touw te zetten en wil je daaraan bijdragen? Neem dan deel aan de werkgroep communicatie van Fysiovakbond FDV.

Voor een vakbond is goede feeling met de leden van essentieel en daarvoor is goede communicatie belangrijk. Fysiovakbond FDV communiceert o.a. via de website en de nieuwsbrief met haar leden. En we schrijven geregeld artikelen. We willen dit graag met een aantal fysiocollega’s verder vormgeven in de nieuwe werkgroep communicatie.

Wat doet de werkgroep communicatie?

• Klankbord:
    • Nalezen van artikelen voordat deze worden gepubliceerd.
    • Komt de boodschap die we willen overbrengen naar de leden goed over?
    • Brainstormen hoe nog beter met de achterban te communiceren.
  • Meedenken over de nieuwe website
    • Nagaan of gepubliceerde artikelen nog relevant zijn en/of en aangepast moeten worden.
    • Meedenken over design, inhoud en gebruiksvriendelijkheid.
    • Eerste versies testen om te kijken of de website goed is ingericht.
  • Ideeën aanleveren over onderwerpen waar we over kunnen schrijven.
  • Eigen ideeën aanbrengen: we kijken samen waar jouw talenten of interesses liggen.

Het gaat in eerste instantie dus vooral om meedenken. Heb je interesse of heb je vragen? We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar fdv@fysiovakbond.nl of vul onderstaand formulier in. Als je je telefoonnummer achterlaat, maken we een belafspraak. Samen kunnen we dan kijken hoe je ons het beste kunt helpen. Ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom!