Home » Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

Hier vind je alle informatie over de komende en de afgelopen ledenvergadering.


Terugkijken ALV 23 maart 2021


Voorzitter Bob van Ravensberg vertelt over pensioen

Aanvullende informatie cao

Hier vind je de agenda voor de komende twee ALV's. De onderliggende stukken staan, voor zover ze al beschikbaar zijn, onder de agenda gepubliceerd.

Aanvullende informatie pensioen

Agenda ALV 23 maart


ALV 10 december terugkijken


Lees hier de notulen terug van de ALV van 10-12-2020

Notulen Algemene Ledenvergadering Fysiovakbond FDV 10 12 2020
Word – 793.7 KB

Bestuur is blij met benoeming van Rick Even en Marije Bosboom

Tijdens de ALV van 14 december hebben de leden ingestemd met Rick Even en Marije Bosboom als nieuwe bestuursleden voor Fysiovakbond FDV. Met een enorme bevlogenheid zijn ze aan hun nieuwe taak als bestuurder begonnen. Die betrokkenheid komt erg goed van pas, want er is nog veel werk te verzetten.

Voorzitter Bob van Ravensberg: “Ik ben blij dat deze twee kanjers het bestuur versterken. Het team is nu weer compleet. Samen werken we voor jou en alle fysio’s in de eerste lijn aan een goede cao met eerlijke arbeidsvoorwaarden voor alle fysiotherapeuten. Samen versterken we de solidariteit binnen fysiotherapieland.”

Marije Bosboom: “Sinds begin dit jaar houd ik me vooral bezig met communicatie. Ik zorg ervoor dat jij als lid weet waar we mee bezig zijn. Via onze nieuwe website, www.fysiovakbond.nl, via de nieuwsbrief en via social media. Zodat een akkoord voor een nieuwe cao straks niet uit de lucht komt vallen als wij je vragen jouw stem daarover uit te brengen. Leden hebben immers het laatste woord

Rick van Even: “Ik maak me sterk voor arbeidsvoorwaarden die gelijk zijn aan die van andere beroepsgroepen in de (para)medische zorg. De verschillen tussen eerstelijns-fysiotherapeuten en andere tweedelijns-zorgprofessionals zijn nu te groot. Ik wil samen met jou als lid zorgen voor gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden voor alle fysiotherapeuten in de eerste lijn.”


Vragen tijdens ALV van 10 december

Er werden veel vragen gesteld tijdens de ALV van 10 december. We hebben ze allemaal beantwoord. Heb je nog een andere vraag? Stuur deze dan naar fdv@fysiovakbond.nl.