Home » Contact » Nieuwsbrief

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Ben je wel lid van het KNGF en werk je in loondienst in de eerste lijn? Dan krijg je automatisch onze nieuwsbrief toegestuurd. Is dit niet het geval? Dan kun je via www.mijnkngf.nl je instellingen aanpassen.

Dit vind je op de pagina 'Mijn instellingen' rechts op de pagina onder het kopje 'Nieuwsbrieven'. Zet de instelling voor 'Nieuwsbrief FDV-actueel' aan.

Waarom krijg ik bericht van Fysiovakbond FDV?

Je hebt ons laten weten dat je graag op de hoogte wilt blijven van het laatste cao-nieuws. Of je ontvangt dit bericht omdat je lid bent van Fysiovakbond FDV.

In de laatste maanden hebben we hard gewerkt, met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe nieuwsbrief als resultaat. 

Vanaf nu versturen we al onze communicatie via fdv@fysiovakbond.nl

Hoe kan ik me afmelden?

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je gegevens kunt aanpassen en jezelf kunt afmelden. 

Ben je lid van Fysiovakbond FDV en van het KNGF? Dan moet je ook via www.mijnkngf.nl je voorkeuren aanpassen. Dit vind je op de pagina 'Mijn instellingen' rechts op de pagina onder het kopje 'Nieuwsbrieven'. Zet de instelling voor 'Nieuwsbrief FDV-actueel' uit.