Home » Nieuwsbrief

Maandelijkse Nieuwsbrief Fysiovakbond FDV

Informatie over de nieuwsbrief voor mensen die geen lid zijn van Fysiovakbond FDV, maar wel op de hoogte willen blijven van het laatste cao-nieuws.

Voor wie is deze nieuwsbrief?

Onze leden krijgen al regelmatig een update van ons. Maar we willen ook geïnteresseerden op de hoogte houden. Als je geen lid bent van Fysiovakbond FDV, maar wel het laatste cao-nieuws wilt horen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Waarom krijg ik deze nieuwsbrief?

Je hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt blijven van het laatste cao-nieuws via onze website of via ons oude e-mailadres, ikwileencao@gmail.com. Al onze communicatie verloopt nu via fdv@fysiovakbond.nl

Hoe kan ik me afmelden?

Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je kunt afmelden.

Welke gegevens verzamelen jullie? En hoe gaan jullie met mijn gegevens om?

Het antwoord op deze vraag lees je in ons privacy statement.